Loading...
/
/
/
Hirsilato 16 m², hirsivarasto umpiseinällä

Hirsilato 16 m², hirsivarasto umpiseinällä

Hirsivarastossa onnistuu erilaisten koneiden ja ajoneuvojen huolto helposti säältä suojassa. Hirsiautotalli sopii hyvin, myös työstö ja harrastetilaksi. Varaston puuseiniin kiinnität helposti myös hyllyt ja näin ollen tavarat pysyvät siellä helposti järjestyksessä.

hirsiautotalli toimitetaan puuosatoimituksena lavan päällä kotiovellesi, josta se on nopea kasata vaikka siitä ei olisi aikaisempaa kokemusta.

Varasto materiaaliksi puu sopii hyvin hengittävyytensä ja ekologisuutensa ansiosta.

3 400,00 

Toimitusaika: 4-6 viikkoa tai sopimukseen mukaan.

Alennettuja tuotteita on rajoitetusti – osta heti omaksesi!

sis. 24% ALV

Toimitusaika n. 3-6 viikkoa (tai sopimuksen mukaan). Ilmainen nouto tai paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen kuorma-autotien päähän. Toimituspalvelu alk. 190 €. Vantaan noutovarasto : 0,00 €.

Jäikö vielä kysyttävää? Matti auttaa.

Me tiedämme, että sinulla voi olla kysymyksiä ja huolenaiheita liittyen ostokseesi, ja juuri siksi olemme täällä auttamassa sinua.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, olipa kyse sitten mitoista, toimitusajoista, asennusohjeista tai mistä tahansa muusta aiheesta. Me haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi ja että voit nauttia uudesta tuotteestasi ilman stressiä tai huolta.

Joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on mitään kysyttävää. Me olemme täällä sinua varten ja odotamme innolla auttaa sinua kaikissa tarpeissasi.

Saatat myös pitää...

 • Pieni pihavarasto 5 m², hirsivarasto umpiseinällä
  1 390,00 
 • Pihavarasto 20 m², hirsivarasto umpiseinällä
  3 740,00 
 • Puucee. Perus ulkohuussi, suorat seinät. Hirsirunkoinen paketti
  999,00 
 • Iso Hirsilato 32 m², Pihavarasto, Autotalli
  4 400,00