Loading...
/
/
/
Pihavarasto 16 m², hirsivarasto umpiseinällä

Pihavarasto 16 m², hirsivarasto umpiseinällä

Keskikokoinen rakoliiteri soveltuu hyvin polkupyörien, moottoriajoneuvojen, kuten puutarhatraktorin, mönkijän, mopon, tai moottoripyörän säilytykseen. Suuren tilan ansiosta, onnistuu myös, erilaisten koneiden ja ajoneuvojen huolto helposti säältä suojassa. Tila sopii hyvin, myös työstö ja harrastetilaksi.

3 610,00 

Toimitusaika: 4-6 viikkoa tai sopimukseen mukaan.

Alennettuja tuotteita on rajoitetusti – osta heti omaksesi!

sis. 24% ALV

Toimitusaika n. 3-6 viikkoa (tai sopimuksen mukaan). Ilmainen nouto tai paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen kuorma-autotien päähän. Toimituspalvelu alk. 190 €. Vantaan noutovarasto : 0,00 €.

Jäikö vielä kysyttävää? Matti auttaa.

Me tiedämme, että sinulla voi olla kysymyksiä ja huolenaiheita liittyen ostokseesi, ja juuri siksi olemme täällä auttamassa sinua.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, olipa kyse sitten mitoista, toimitusajoista, asennusohjeista tai mistä tahansa muusta aiheesta. Me haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi ja että voit nauttia uudesta tuotteestasi ilman stressiä tai huolta.

Joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on mitään kysyttävää. Me olemme täällä sinua varten ja odotamme innolla auttaa sinua kaikissa tarpeissasi.

Saatat myös pitää...

 • Hirsilato 16 m², hirsivarasto umpiseinällä
  3 400,00 
 • Pihavarasto 10 m², hirsivarasto umpiseinällä
  1 899,00 
 • Puucee. Ulkohuussi, kallistuvat seinät. Hirsirunkoinen paketti
  1 090,00 
 • Iso pihavarasto 25 m², hirsivarasto umpiseinällä
  4 200,00