Aitat
/
/
Aitat

Mökkikauppa.comin aitat ovat kokemuksella suunniteltuja ja käyttöön tarkoitettuja

Mökkikauppa.com nukkuma-aitat ja aitat mökkipihalle nyt nopein toimituksin. Sinä valitset käyttötarkoituksen, me toimitamme ratkaisun siihen. Tästä oiva valinta niin kesäasunnoksi, kuin työtilaksi pihan perälle omaan rauhaan. Asiakkaidemme käyttöideoita näille ovat mm. taiteilijalle ateljeeksi, etätyöläiselle koodinurkkaukseksi, lapsille leikkeihin ja onpa näitä mennyt kesäkeittiöksikin! Muunneltavuus ja uniikki ulkonäkö tekevät Mökkikauppa.com aitoista varman valinnan.

Kuten muutkin piharakennukset, kaikki Mökkikauppa.comin aitat ovat valmistettu kotimaisesta hirrestä. Tyylikäs hirsiaitta antaa omakotitalon tai kesämökin pihaan silauksen autenttista suomalaista hirsirakentamisen perinnettä.

Hirsiaitat ovat monikäyttöisyytensä lisäksi erittäin pitkäikäisiä. Hirren luonnolliset ominaisuudet pitävät kosteuden ja homeen loitolla sekä sisäilman kesällä mukavan viileänä ja talvella miellyttävän lämpimänä ilman suurempia lämmitysjärjestelmiä. Laadukkaat materiaalit mahdollistavat hirsiaitan ympärivuotisen hyödyntämisen.

Helpot ja laadukkaat Tee-se-itse -paketit aloitteleville ja kokeneille rakentajille

Mökkikauppa.comin aitat toimitetaan valmiina elementteinä tee-se-itse paketteina kattavien ohjeiden kera, jolloin aivan kuka tahansa onnistuu unelmiensa piharakennuksen kasaamisessa!

Tee-se-itse -pakettien hirsimateriaalit toimitetaan ilman pinnoitusta tai maalausta. Pinnoittamalla hirret mieleisen väriseksi on lopputulosena täysin yksilöllinen ja omannäköisesi aitta. Hirsien pinnoituksessa tulee kuitenkin muistaa maalien ja lakkojen soveltuvuus hirsimateriaaleille.

Hirsikehikon pystyttäminen ei vaadi juurikaan kokemusta rakentamisesta, sillä kaikki muu on tehty valmiiksi. Tarvitset projektiin vain perustyökalut ja halutessasi hyvän talkooporukan.

Valitsemalla Mökkikauppa.comin kotimaisen hirsiaitan tiedät saavasi rahoillesi vastinetta. Muunneltavat ja monikäyttöiset aitat täyttävät jokaisen tarpeen ja palvelevat käytännössä täysin huoltovapaana sukupolvelta toiselle.

6 990,00