Hirsisaunat
/
/
Hirsisaunat

Mökkikauppa.com suomalaiset hirsisaunat mökille tai kotipihalle

Mökkikauppa.com:n ensimmäinen askel otettiin saunanlauteilla, joten siinä emme tingi laadusta, emmekä tunnelmasta.

Haluamme olla osa suomalaista saunakulttuuria jonka perään vaalimme melkein joka ilta , kun aika on rentoutua.

Pihasaunat hirrestä avaimet käteen tai DIY-pakettina

Oma pihasauna on arjen luksusta parhaimmillaan. Pihasauna tarjoaa löylykokemuksen, johon yksikään sisäsauna ei pysty vastaamaan. Olit sitten aktiivinen saunaharrastaja, tai kaipaat silloin tällöin irtiottoa arjesta lyömättömän rentoutumishetken muodossa, kruunaa pihasauna jokaisen omakotitalon ja kesämökin.

Mökkikauppa.comin hirsisaunavalikoima tarjoaa jokaiselle jotain, aina perinteisistä saunamökeistä suurempin ja modernimpiin saunoihin.

Haetko pientä kompaktia pihasaunaa taajama-alueella? Vai onko haaveissasi suurella terassilla varustettu hirsisauna järven rannalle?

Meiltä löydät laadukkaat pihasaunan niin omakotitalon kuin kesämökin pihaan. Perinteinen hirsisauna sulautuu saumattomasti niin taajamaan kuin perinteiseen suomalaiseen järvimaisemaan.

Kaikki Mökkikauppa.comin pihasaunat valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta hirrestä. Hirsi on mitä mainion pihasaunan materiaali: kotimainen hirsi on ekologista, kestävää sekä helposti työstettävää, puhumattakaan lyömättömästä estetiikasta.

Hirsi on hengittävä materiaali joka on lähes immuuni kosteusvaurioille. Tämän vuoksi hirsi on kuin luotu niinkin kostean tilan kuin saunan materiaaliksi.

Kaikki hirsisaunat toimitetaan joko avaimet käteen -paketteina tai kasaamisvalmiina paketteina. Tee-se-itse-paketit toimitetaan selkeiden ohjeiden kanssa, jolloin kuka tahansa onnistuu oman hirsisaunansa rakentamisessa. Hirsiä ei ole pintakäsitelty, joten esimerkiksi pinnoittamalla tai lakkaamalla hirret saat helposti täysin yksilöllisen ja itsesi näköisen pihasaunan.

Jos haluat päästä nauttimaan löylyistä nopeasti ja huolettomasti, kannattaa tutustua Mökkikauppa.comin avaimet käteen -saunapaketteihin. Kuljetus, pohjatyöt ja asennus tehdään puolestasi, joten pääset nauttimaan erinomaisista löylyistä jo muutamassa päivässä.