Pihavarastot ja monitoimitilat
/
/
Pihavarastot

Mökkikauppa.com pihavarastot suojaavat tavarasi niin sateelta kuin tuiskeelta. 

Varastoja on saatavilla useita eri kokoja ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Varastot soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen ja ne suojaavat hyvin varastoidun tavaran sään vaihteluilta. 

Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan puutarhatraktorilla sisään. Varasto toimii hyvin myös monitoimitilana, harrastetilana tai vaikka treenikämppänä.

Vinoseinäinen varasto lisää tilavuutta

Mökkikauppa.com pihavarastot toimitetaan puuvalmiina sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi ja varmistaa näin halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

Tilaa nyt verkkokaupastamme itsellesi sopiva Mökkikauppa.com pihavarasto

Suoraseinäinen varasto on helppo sisustaa

Vajoja on saatavilla useita eri kokoja, ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Vajat soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen. Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa, ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan, puutarhatraktorilla sisään.

Mökkikauppa.com rakoliiterit toimitetaan puuvalmiina, sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi, ja varmistaa näin, halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

Tilaa nyt verkkokaupastamme, itsellesi sopiva Mökkikauppa.com rakoliiteri

Rakoliiterissä säilytät halkoja ja puutavaraa sekä heinäpaaleja kuivina ympärivuoden

Mökkikauppa.com rakoliiterit on tarkoitettu säilytettävän tavaran kuivana säilyttämiseen niin, että sisätilan ilmankierto on varmistettu rakoseinärakenteella.

Ikkunalla varustettu kevyt varasto

Piharakennuksia on saatavilla kaksi eri mallia. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ekologisten materiaalien yhdistäminen ja hyvä sään kestävyys eri vuodenaikoina.

Mökkikauppa.com aitta on moderni monikäyttötila, joka mahdollistaa monta eri piharakenneukselle asetettua haavetta todeksi.

Pressutallit - edullinen väliaikainen ratkaisu

Mökkikauppa.com tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja säilytyksen ja autotallin rakentamisen. Edullinen tai tilapäinen pressutalli on nopeasti toimitettavissa, helposti pystytettävä ja heti valmis käyttöön.

Jäikö sinulle vielä kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään teitä askarruttvissa kysymyksissä. Kellon ympäri ja säässä kuin säässä.