Rakoliiterit
/
/
Rakoliiterit

Rakoliiterissä säilytät halkoja, puutavaraa sekä heinäpaaleja kuivina ympäri vuoden.

Mökkikauppa.com rakoliiterit on tarkoitettu varastoitavan tavaran kuivana säilyttämiseen niin, että sisätilan ilmankierto on varmistettu rakoseinärakenteella.

Kaikki Mökkikauppa.comin rakoliiterit valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta hirrestä, joka kestää kovaakin käyttöä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita sukupolvelta toiselle. Rakoliiterit ovat pitkäikäisiä rakennuksia, jotka suojaavat arvokkasta omaisuuttasi ja koristavat takapihaasi jopa vuosikymmenten ajan.

Rakoliiteri eroaa tavallisesta pihavarastosta lähinnä seinärakenteeltaan. Niin kutsutussa rakoseinärakenteessa jokaisen hirren väliin jää pieni tuuletusrako. Jatkuva ilmanvaihto yhdistettynä hirren kosteutta ehkäiseviin ominaisuuksiin on lyömätön yhdistelmä, joka ei vaadi sen enempää eristyksiä.

Rakoliiterissä säilytät niin polttopuut, puutarhavälineet kuin polkupyörätkin. Rakoseinärakenne takaa jatkuvan ilmanvaihdon, jolloin kosteus pysyy loitolla kuin itsestään, ja kallisarvoiset polttopuut säilyvät hyvinä pitkään. Puiden säilyttäminen rakoliiterissä on paras keino ehkäistä puiden kastuminen.

Suuret ja pienet DIY-rakoliiterit parhaista materiaaleista

Mökkikauppa.comin laajasta valikoimasta löydät laadukaat rakoliiterit pienistä yksiovisista aina suurempiin kaksiovisiin asti. Pieni rakoliiteri sijoittuu näppärästi vaikka rivitalon pihaan varastoiden tärkeimmät puutarhavälineet. Suuremmalle pihalle suurempi rakoliiteri on ehdoton valinta, joka varastoi turvallisesti suuremmatkin työvälineet puhumattakaan polttopuista.

Kaikki Mökkikauppa.comin rakoliiterit toimitetaan DIY-paketteina, joihin sisältyy valmiit hirsimateriaalit ja selkeät ohjeet hirsikehikon kasaamiseen. Ohjeet ovat yksilölliset jokaiselle mallille, ja käyvät tarkasti läpi keskeisimmät vaiheet.

Helppolukuiset kuvitetut ohjeet ja numeroidut osat tekevät rakoliiterin rakentamisesta helppoa, johon pystyy aivan kuka tahansa. Pienemmän liiterin kokoat helposti itse, ja suurempi liiteri nousee näppärästi talkoovoimin jo muutamassa päivässä.